دانلود مقاله مطالعه اثر ضد قارچي اسانس آويشن شيرازي در حفظ محصول توت فرنگي پس از برداشت در pdf

يکشنبه 1 اسفند 1395
22:10
علی


برای دریافت اینجا کلیک کنید

دانلود مقاله مطالعه اثر ضد قارچي اسانس آويشن شيرازي در حفظ محصول توت فرنگي پس از برداشت در pdf دارای 4 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد دانلود مقاله مطالعه اثر ضد قارچي اسانس آويشن شيرازي در حفظ محصول توت فرنگي پس از برداشت در pdf کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي دانلود مقاله مطالعه اثر ضد قارچي اسانس آويشن شيرازي در حفظ محصول توت فرنگي پس از برداشت در pdf ،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد


بخشی از متن دانلود مقاله مطالعه اثر ضد قارچي اسانس آويشن شيرازي در حفظ محصول توت فرنگي پس از برداشت در pdf :

سال انتشار: 1389

محل انتشار: اولین همایش ملی کشاورزی پایدار و تولید محصول سالم

تعداد صفحات: 4

چکیده:

آلودگی های قارچی عامل بسیاری از خسارات بعد از برداشت محصولات کشاورزی بالاخص توت فرنگی می باشد که برای کنترل آنها معمولاً از محلول های قارچ کش ها استفاده می شود که برای سلامت انسان مضر هستند. یکی از روشهایی که م یتوان قارچها را کنترل کرد، امکان استفاده از اسانس گیاهان دارویی است، که م یتوانند اثر قارچ کشی نیز داشته باشند. هدف از این تحقیق بررسی اسانس ضد قارچی چند گیاه دارویی در کنترل این قارچها و جایگزین کردن آنها به جای قارچکش های شیمیایی بوده است. مهمترین قارچهای بیماری زا در دوره پس از برداشت توت فرنگی Botrytis cinereaاست که برای کنترل رشد قارچ آن اثر اسانس آویشن شیرازیZataria multifloraمورد بررسی قرار گرفت. اسانس آویشن شیرازی توسط دستگاه گاز کروماتوگرافی همراه با طیف سنجی جرمیGC/MCآنالیز و ترکیبات اصلی موجود در آنها شناسایی گردید. آزمایش درمرحله اول روی محیطPDA انجام شد و در مرحله دوم روی میوه توت فرنگی بدین صورت که آزمایش شامل 6 تیمار (سه اسانس، یک قارچ کش و دو شاهد) و هر تیمار شامل سه تکرار و هر تکرار شامل پنج عدد میوه (حدود 70گرم) در ظرف شفاف یکبار مصرف بود. میوه ها پس از ضد عفونی سطحی در سوسپانسیون 106 ( اسپور در میلی لیترBotrytis فرو برده و سپس در سوسپانسیون اسانس ذکر شده و یک قار چکش به نام ایپرودیون + کاربندازیم52/5%پودر وتابل) فرو برده شد و در شرایط حرارت اتاق حدود 1±24 درجه سانتیگراد قرار داده شد. نتایج آزمایش نشان داد که غلظتمهار کننده رشد میسلیوم قارچ بوتریتیس هم روی محیطPDAو هم روی میوه 200 پی پی ام بود. با توجه به آنالیز اسانس آویشن شیرازی درصد بالای تیمول آن عامل مهار رشد قارچ شناسایی شد


برای دریافت اینجا کلیک کنید

[ بازدید : 125 ] [ امتیاز : 2 ] [ نظر شما :
]
نام :
ایمیل :
آدرس وب سایت :
متن :
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) =D> :S
کد امنیتی : ریست تصویر
تمامی حقوق این وب سایت متعلق به مقالات برتر است. || طراح قالب avazak.ir
ساخت وبلاگ تالار اسپیس فریم اجاره اسپیس خرید آنتی ویروس نمای چوبی ترموود فنلاندی روف گاردن باغ تالار عروسی فلاورباکس گلچین کلاه کاسکت تجهیزات نمازخانه مجله مثبت زندگی سبد پلاستیکی خرید وسایل شهربازی تولید کننده دیگ بخار تجهیزات آشپزخانه صنعتی پارچه برزنت مجله زندگی بهتر تعمیر ماشین شارژی نوار خطر خرید نایلون حبابدار نایلون حبابدار خرید استند فلزی خرید نظم دهنده لباس خرید بک لینک خرید آنتی ویروس
بستن تبلیغات [X]