دانلود مقاله بسته بنديهاي نوين مواد غذايي در pdf
دانلود مقاله بسته بنديهاي نوين مواد غذايي در pdf دارای 8 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد دانلود مقاله بسته بنديهاي نوين مواد غذايي در pdf کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي دانلود مقاله بسته بنديهاي نوين مواد غذايي در pdf ،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد
بخشی از متن دانلود مقاله بسته بنديهاي نوين مواد غذايي در pdf :
سال انتشار: 1390
محل انتشار: اولین سمینار ملی امنیت غذایی
تعداد صفحات: 8
چکیده:
در دنیای امروز افزایش جمعیت انسانی و گسترش مناطق مصرف کننده محققان و تولید کنندگان را برآن داشته است که با ایجاد تغییراتی در خصوصیات بسته بندی های مواد غذایی در جهت افزایش مرغوبیت و مطلوبیت محصولات اقدام نمایند این بسته بندی ها باید دارای ویژگیهایی باشند که محافظت بیشتر در مقابل عوامل میکروبی نگهداری طولانی مدت حداقل تاثیر برخصوصیاتارگانولپتیکی ماده غذایی و اقتصادی بودن از ان جمله اند دراین راستا م یتوان به روشهای نوین بسته بنید اشاره کرد این بسته بندی ها براساس مواد مصرفی یا نوع کاربرد و یا طریقه ی مصرفشان در دسته جات متفاوتی گروه بندی می شوند روکش کردن انزیمی یکی از فرایندهای مهم صنایع غذایی است برای حفظ افزایش کیفیت بهبود بسته بندی مواد غذایی است که با پیدایش نانوفناوری اجرای آن اسان تر شد استفاده از چند لایه ها مخصوصا فیلمهای پلی اتیلنی از جمله LLDPELDPE که ماهیتشان برپایه پلی اتیلنی است رواج پیدا کرد و کاربرد و کارایی این مواد بیشتر شده است دراین مقاله به معرفی بعضی از دسته بندی ها و کارایی و مزایا و یا معایب هریک از آنها می پردازیم.
[ بازدید : 432 ] [ امتیاز : 3 ] [ نظر شما : ]